Schilderwerk

Bij het ontvangen van gasten, in uw woning of bedrijfspand, speelt uitstraling een belangrijke rol. Uw pand kan stralen door een goede verflaag. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Flotex werkt met scherpe tarieven en maakt duidelijke afspraken. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing. Neem contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen.

Binnenschilderwerk
Het interieur van een huis is natuurlijk niet af zonder binnenschilderwerk. Is het weer tijd om een schilder in te schakelen? U kunt het zien aan loslatende verf, verkleuring of scheurtjes en blaasjes. Dit hangt per pand en van de omstandigheden zoals de luchtvochtigheid af. Trappen of andere oppervlakken die veel worden gebruikt zullen wellicht eerder een nieuwe verflaag kunnen gebruiken. Verder kunt u voor binnenschilderwerk u denken aan: deuren, muren, plafonds, kozijnen en andere onderdelen in de woning.

Buitenschilderwerk
Of het nu gaat om gevels, deuren, muren of kozijnen; Flotex zorgt goed voor uw buitenschilderwerk. Door verschillende weersomstandigheden is uw buitenschilderwerk eerder toe aan onderhoud dan binnenschilderwerk. Door schilderonderhoud te verrichten kunt u houtrot en beschadigingen voorkomen en verlengt u de levensduur van uw gevel, deuren en kozijnen. Een net geschilderd pand is mooi voor de uitstraling van uw (bedrijfs)pand.